snelkoppeling webversie (ipv app)

Beste,

Bedankt voor je bericht.

Onlangs is het programma vernieuwd, en helaas is de app nog niet volledig functioneel. Hier wordt momenteel aan gewerkt. Dit zal helaas nog wel enige tijd duren.

Gelukkig is er wel een tijdelijke oplossing om te voorkomen dat je steeds opnieuw moet inloggen. Je kunt hiervoor in de webbrowser van je mobiele telefoon of tablet een snelkoppeling aanmaken. Daarmee kun je dan eenvoudig de zelfhulp in je browser starten vanaf het startscherm. Op die manier hoef je niet telkens opnieuw in te loggen. De app kun je dan verwijderen.

Op Android werkt dit als volgt:

1) Open Chrome.
2) Ga naar https://www.zelfhulpalcohol.nl/inloggen en log in.
3) Eenmaal ingelogd, Tik op de drie puntjes rechtsboven.
4) Tik op Toevoegen aan startscherm > Installeren (smartphone) of Toevoegen (tablet).

De site blijft zichtbaar in Chrome maar op de achtergrond is de snelkoppeling gemaakt. Sluit Chrome. Op de smartphone is de snelkoppeling op het startscherm te zien. Op de tablet staat de snelkoppeling in het onderdeel 'Apps'. Verplaats de snelkoppeling dan naar het startscherm, zoals hierboven beschreven.

Hopelijk lukt dit, en kun je op deze manier weer het programma gebruiken zoals het bedoeld is. Laat het vooral weten als je nog verdere vragen hebt of we je ergens anders mee kunnen helpen.