Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Beste deelnemer,

Ben je je wachtwoord vergeten? Geen nood! Je kunt zelf een nieuw wachtwoord instellen.

1. Ga eerst naar het inlogscherm van het zelfhulpprogramma.

2. Klik nu op de link 'Wachtwoord vergeten' onder het inlogscherm van de Jellinek Online Zelfhulp. Vul jouw emailadres in en klik onder het invulveld op 'Verstuur'. Dan ontvang je van ons een emailbericht waarmee je je wachtwoord opnieuw kan instellen.

3. Ga nu naar je emailprogramma. Open het bericht dat je van zelfhulp@jellinek.nl hebt ontvangen. Heb je geen bericht ontvangen? Kijk dan of het in je spamfilter terecht is gekomen. Klik op de link 'Wachtwoord instellen' in ons emailbericht. Vervolgens kom je op een webpagina terecht, waar je een nieuw wachtwoord kunt instellen.

4. Stel nu een nieuw wachtwoord in en klik op 'Opslaan'. Wil je je account extra veilig maken? Op internet zijn verschillende hulpmiddelen beschikbaar om een sterk wachtwoord te maken, zoals de website Strong Password Generator.

Nu kun je met het nieuwe wachtwoord weer inloggen in je zelfhulp programma.