Skip to content

Kan ik mijn doel wijzigen?

Bij het starten van het programma heeft u uw programma ingesteld en een doel bepaald. U heeft bijvoorbeeld bepaald of u wilt stoppen of minderen. U kunt uw doel na dit instellen van het programma helaas niet meer wijzigen.

Reden om doel te wijzigen
Als u echt uw doel wilt veranderen, vraagt u zich dan eerst af om welke reden u dit wilt doen. Is het doel echt onhaalbaar of is het doel wel haalbaar maar vindt u het zo nu en dan moeilijk om uw doel te halen?

Terugval lastig maar normaal
Bedenk dat het heel normaal is, dat u soms uw doel niet haalt. Dat hoort er bij. Het geeft u namelijk aan het einde van het programma goed inzicht in de moeilijke momenten en uw risico situaties. Houdt vast aan uw doel en accepteer dat een terugval weliswaar vervelend is, maar dat vrijwel iedere deelnemer daar mee te maken krijgt. Minderen of stoppen is een proces dat tijd nodig heeft en u heeft een ontzettend goede start gemaakt door te kiezen voor dit programma als hulpmiddel. Houdt vol, het gaat u lukken! Vraag steun in het afgeschermde forum van Jellinek Online Zelfhulp. Hoe doen anderen dit?
 
Toch een nieuwe start?
Wilt u toch een nieuwe start maken? Dat kan. Deelnemers aan Jellinek Online Zelfhulp kunnen zelf hun account opnieuw instellen en het programma opnieuw doorlopen. U kunt dit doen terwijl u nog bezig bent met een programma of nadat u een programma heeft afgesloten.
  • Log in op uw programma
  • Klik rechtsboven in het scherm bij uw profielplaatje op 'Instellingen'
  • Klik onderaan uw instellingen-pagina op de button 'Programma verwijderen' *
  • Hierna wordt uw programma verwijderd en kunt u een nieuw account aanmaken via: http://www.zelfhulpalcohol.nl/Portal
  • U gaat nu naar de webpagina waar u opnieuw een account kunt starten, instellen en uw beginstand, doel en startdatum kunt kiezen.
* Let op! Wanneer u uw programma verwijderd, verwijdert u al uw huidige opdrachten, forum- en dagboekberichten en regsitraties. Wilt u teksten bewaren? Kopieer die dan naar een eigen tekstbestand op uw computer voordat u uw programma verwijderd. Het dagboek is in zijn geheel te downloaden naar uw eigen computer.

Feedback and Knowledge Base