Ik wil geen emails ontvangen

U ontvangt automatisch elke dag een email om u te herinneren aan het registreren van uw Trek en gebruik, als u de voorgaande dag nog niks heeft ingevoerd.

Per week ontvangt u een overzicht van uw resultaten van de daaraan voorafgaande week.

Als u in het forum heeft gereageerd en iemand anders reageert op uw bijdrage, dan ontvangt u een bericht dat er een reactie is geplaatst.

Als u deze dagelijkse of wekelijkse emails niet meer wilt ontvangen, dan kunt u dit zelf veranderen onder de Instellingen binnen het programma.

Log eerst in
U logt dan eerst in en als u met uw muis beweegt rechtsboven over uw gebruikersnaam, ziet u het menu-item Instellingen. Als u daarop klikt, opent u een webpagina, waar u de instellingen kunt wijzigen.

Wilt u GEEN of alleen bepaalde emails ontvangen?

Zorg dan dat er geen vinkje meer staat voor de emailoptie(s) die u wilt uitschakelen. Klik daarvoor op de vakjes voor de instelling die u wilt veranderen.

Om de wijziging op te slaan klikt u rechtsonder op Wijzigingen opslaan. U kunt dan weer uitloggen rechtsboven.

Wilt u juist WEL emails ontvangen?

Zorg dan dat er een vinkje staat voor de emailoptie(s) die u wilt inschakelen. Klik daarvoor op de vakjes voor de instelling die u wilt veranderen. Ontvangt u desondanks geen emails? Zorg dat zelfhulp@jellinek.nl bij uw veilige afzenders staat in uw mailprogramma.

Om de wijziging op te slaan klikt u rechtsonder op Wijzigingen opslaan. U kunt dan weer uitloggen rechtsboven.