Na hoelang word je uitgelogd?

Beste deelnemer,

Als het programma 1 uur lang geen activiteit heeft waargenomen, word je automatisch uitgelogd. Dit is uit beveiligingsoverwegingen zo gemaakt.

Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als je een leesopdracht aan het bekijken en lezen bent.

Je moet dan weer inloggen. Om dit te voorkomen kun je tussentijds op een ander onderdeel klikken, bijvoorbeeld op Dashboard in het menu bovenaan. Daarna keer je weer terug naar je leesopdracht.