Kan ik mijn account verwijderen? (nieuwe programma)

Beste deelnemer,

De deelnemers aan Jellinek Online Zelfhulp kunnen zelf hun account verwijderen.
  • Kies het programma dat je volgt op www.jellinek.nl/zelfhulp.
  • Log in op de zelfhulp.
  • Klik rechtsboven in het gebruikersmenu op 'Mijn account'
  • Klik op de button 'Mijn account verwijderen'.
  • Bevestig je keuze om je account te verwijderen.
  • ​Je ontvangt een e-mail met een link om het verwijderen te bevestigen.
  • Zodra je op de link klikt, wordt je account verwijderd.
Binnen enkele uren is de account daadwerkelijk verwijderd. Het verwijderen kan NIET ongedaan worden gemaakt. Je kunt hierna te allen tijden weer een nieuw programma starten als je dit wilt.

Wil je wel je account houden, maar geen e-mails meer ontvangen?

Wil je wel je account houden en je programma voortzetten, maar wil je geen dagelijkse en/of wekelijkse e-mails ontvangen? Je kunt ook de toezending van deze e-mails uitschakelen. Lees daarvoor de instructies bij Ik wil geen e-mails ontvangen. Op deze manier kun je later nog wel de dagboekgegevens en opdrachten van je (afgeronde) programma inzien.

Groet,
Het Jellinek Zelfhulp Team