Kan ik registratie trek en/of gebruik veranderen?

Beste deelnemer,

Als je een fout hebt gemaakt bij het aantal dat je hebt opgegeven in het formulier 'Trek en gebruik registreren', dan kun je dit gemakkelijk corrigeren.

Zorg dat je bent ingelogd. Je vindt alle programma's voor online zelfhulp op de webpagina www.jellinek.nl/zelfhulp.

Als je bent ingelogd, klik dan op de button 'Trek en gebruik registreren'. Je opent daardoor een kalender met 42 dagen, zo lang duurt het programma.

Kies nu in de kalender die is geopend de dag die je wilt bekijken en waarop je iets wilt wijzigen of invoeren door op die datum te klikken. Je opent dan het webformulier om de gegevens van die dag te wijzigen of in te voeren. Met de + en - tekens achter het aantal kun je dit aantal groter of kleiner maken.

Bent je klaar, klik dan altijd op 'Registratie opslaan' om jouw wijzigingen of invoer te bewaren.