Skip to content

Kan ik mijn dagboek later nog bewerken?

Beste deelnemer,

Je kunt op elke dag van je programma in je dagboek schrijven. Je kunt geen nieuwe dag in het verleden aanmaken, dat kan alleen op de huidige dag dat je in het programma bent.

Wel kun je achteraf een eenmaal ingevoerd dagboekitem weer bewerken. Je dient eerst in te loggen op je programma en klikt dan om het dagboek te openen op het menu-item Dagboek in de bovenste menubalk.

Je opent dan je dagboek en kunt dan rechts een dag of dagboektitel aanklikken om het dagboekitem te openen. In het midden van het venster dat je dan hebt geopend zie je een klein pennetje staan. Als je daarop klikt kun je het item weer bewerken en veranderen.

Wil je de wijzigingen opslaan, klik dan op Bericht opslaan onder het tekstveldje.

Voorkom verlies van je bijdrage!
Houd er rekening mee dat het systeem je uit veiligheidsoverwegingen automatisch uitlogt na een uur. Wil je dus een langere bijdrage schrijven, overweeg dan om dit eerst te doen in Word of Kladblok op je computer, dit te knippen en te plakken in je dagboek, zodat je bijdrage niet verloren gaat. Je kunt ook steeds tussentijds op 'Bericht opslaan' klikken en het item dan weer openen om verder te schrijven.

Groet,
Team Zelfhulp

Feedback and Knowledge Base