Waar vind ik mijn leesopdrachten?

Beste deelnemer,

Als je bent ingelogd in je programma klik je in de menubalk boven in het venster naast Dashboard op het menu-item 'Opdrachten'.

Nu verschijnen onder in beeld de leesopdrachten, die je kunt aanklikken om de tekst te openen.

Als je een opdracht hebt aangeklikt en gelezen, dan kun je dit zien aan de markering met een groot licht groen aanvinksymbool. Als je weer op 'Opdrachten' klikt in de bovenste menubalk en scrollt dan naar beneden, dan zie je daardoor welke leesoefening(en) je al hebt gedaan.