Hoe vul ik mijn cocaïnegebruik in?

Beste deelnemer,

Wat goed dat je gebruik maakt van het programma. Iedere dag kun je je gebruik registreren. Het bijhouden van je gebruik geeft inzicht in patronen. Bijvoorbeeld op welke momenten je het lastig vind om niet te gebruiken. Bij je dagelijkse registratie kun je twee dingen invullen:
  1. 'Ik wil registreren': Klik deze aan als je wel hebt gebruikt. Vul in hoeveel lijntjes je die dag hebt gebruikt. Je kan ook extra informatie toevoegen. Bijvoorbeeld: waar was ik, met wie was ik, of een notitie voor je dagboek.
  2. 'Ik heb niet gebruikt': Klik deze aan als je die dag niet hebt gebruikt.
Wanneer je registreert zie je op de Home pagina aan de rechterkant hoeveel registraties je hebt gedaan. Ook zie je hoeveel succesdagen je hebt en hoeveel dagen je bent uitgegleden. Heb je een keer een moeilijk moment? Klik dan op 'Help, ik heb trek!'. Je vindt daar tips hoe om te gaan met de trek.

We wensen je veel succes met de voortzetting van het programma. Mocht je nog vragen hebben weet ons dan te vinden.