Kan ik de invoer bij de opdrachten veranderen?

Beste deelnemer,

Gedurende de 6 weken van het programma en tot 3 dagen daarna kunt je nog jouw invoer bij de Opdrachten wijzigen.

Klik daarvoor op Opdrachten bovenaan in het menu als je bent ingelogd in het programma.

Nu verschijnt een lijst van de opdrachten die je al gedaan hebt en die beschikbaar zijn. Bij de opdrachten die al beschikbaar zijn en die je al gedaan hebt kun je rechts van de opdrachten klikken op 'Bekijken of bewerken'.

Als je daarop klikt kunt je invoer verwijderen en veranderen en vervolgens opslaan met de button onderaan je scherm '[opdrachtnaam] opslaan'.