Kan ik opnieuw beginnen (nieuwe programma)?

Beste deelnemer,

Deelnemers aan Jellinek Online Zelfhulp kunnen zelf hun account opnieuw instellen en het programma opnieuw doorlopen. Je kunt dit doen terwijl je nog bezig bent met een programma of nadat je een programma hebt afgesloten.
  • Log in op jouw programma
  • Klik rechtsboven in het scherm bij je profielplaatje op 'Mijn account'
  • Klik rechts-boven op deze pagina op de button 'Opnieuw beginnen' *
  • Hierna kun je jouw account opnieuw instellen
* Let op! Wanneer je jouw programma verwijderd, verwijder je al jouw  huidige opdrachten, forum- en dagboekberichten en registraties. Wil je teksten bewaren? Kopieer die dan naar een eigen tekstbestand op je  computer voordat je jouw programma verwijderd. Het dagboek is in zijn geheel te downloaden naar je eigen computer.

NB: Wil je opnieuw beginnen, omdat je een terugval had of je resultaten tegenvallen?

Het is heel normaal dat je een keer een terugval kunt hebben en dat je niet alle dagen je doel haalt. Begin dan liever niet opnieuw.

Ga in dat geval toch door, want dit levert je aan het eind van het programma een goed inzicht op in jouw risicosituaties en wanneer je een terugval had. En daardoor ben je er een volgende keer beter op voorbereid. In dat geval kun je dus beter het bestaande programma afmaken, laat je er niet door ontmoedigen!

Je kunt er altijd voor kiezen om na het afronden van je huidige programma nog een keer te starten en dan je resultaten te vergelijken met die uit je eerdere programma. Zo kun je zien of je vooruit bent gegaan.