Kan ik mijn emailadres veranderen?

Beste deelnemer,

Deelnemers aan Jellinek Online Zelfhulp kunnen zelf hun emailadres veranderen.
  • Kies jouw programma via www.jellinek.nl/zelfhulp
  • Log in op je programma
  • Klik rechtsboven in het topmenu op jouw avatar en klik dan op Accountinstellingen
  • Wijzig nu je emailadres in het formulier dat je hebt geopend
  • Klik onderaan de pagina op Wijzigingen opslaan
Je kunt nu het programma afsluiten, door rechtsboven op jouw nickname en dan op Uitloggen te klikken. Vanaf nu kun je met jouw nickname of je nieuwe emailadres en je wachtwoord inloggen op het programma.