Heeft u al eens op het forum gekeken?

Beste deelnemer,

Heb je al eens op het forum gekeken? Op het forum zitten alleen deelnemers van het programma en er worden regelmatig tips met elkaar uitgewisseld.

Als je een vraag op het forum post hebben andere deelnemers wellicht andere leuke tips voor je. Ook halen veel deelnemers steun uit het forum.

Hierbij geven we je nog een uitleg over het forum:

Moderatie forum

Het forum is bedoeld voor en door onze deelnemers. Jellinek neemt niet actief deel aan het forum. Wel zijn we altijd bereikbaar voor advies en support. Je kan ook contact met ons opnemen. Bijvoorbeeld als je een bericht in het forum ziet staan, waarvan je vindt dat dit of ongepast is. Klik dan op de drie puntjes en ‘Markeer op ongepast’. Wij streven ernaar je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden.

Forum bezoeken

Als je bent ingelogd kun je klikken op 'Forum' aan de linkerkant van je scherm. Je opent dan het Forumoverzicht met alle categorieën die er zijn.

Onderwerpen bekijken in een forumthema

Als je op een forumthema hebt geklikt dan zie je een lijst met onderwerpen. Dit zijn de onderwerpen die onder dit thema zijn aangemaakt door de forumdeelnemers.

Reageren op berichten

Wil je reageren op een onderwerp? Klik dan eerst het onderwerp aan. Onder de reacties staat een berichtvenster. Hierin kan je een reactie schrijven. Je kan ook klikken op de blauwe knop ‘Reageren op Onderwerp’ bovenaan het berichtvenster. Is je reactie geschreven en wil je de reactie plaatsen, klik dan rechtsonder op 'Reactie opslaan’.

Zelf een onderwerp starten?

Klik eerst links op het kopje 'Forum'. Kies de categorie waaronder je een nieuw onderwerp wilt starten. Klik nu op de blauwe knop 'Nieuw onderwerp starten. Kies een goede korte herkenbare titel voor het onderwerp. Schrijf vervolgens je bericht. Om het onderwerp op te slaan klikt je rechtsonder het tekstvenster op 'Onderwerp opslaan’. Het onderwerp verschijnt nu in de lijst met onderwerpen onder het forumthema waaronder je het in hebt aangemaakt. Je kunt daar nu zelf op klikken en jouw eigen reactie onder dat onderwerp plaatsen. Ook andere forumbezoekers kunnen nu hun reactie plaatsen.

Een lange bijdrage schrijven in het forum?

Wil je een langer bericht schrijven? Vanwege veiligheidsmaatregelen word je na een uur inactiviteit automatisch uitgelogd. Er is dan een kans dat jou bijdrage verloren gaat. Wil je voorkomen dat jouw lange bijdrage niet opgeslagen kan worden? Schrijf deze dan eerst in Word of in Kladblok op je computer. Knip en plak deze later pas in het tekstveld van het forum. Zo heb je voldoende tijd om jouw bijdrage te schrijven.