Skip to content

Ik ben verslaafd aan beleggen, is de Jellinek Online Zelfhulp geschikt?

Beste deelnemer,

De Jellinek zelfhulp is geschikt voor allerlei lichte verslavingsproblematiek. Of het nu alcohol, wiet, cocaïne, tabak of gokken is.

Veel mensen zijn bekend met gokken in het casino maar het is ook mogelijk om te speculeren of gokken op de beurs. Bij beleggen kan je een aandeel, grondstof of indexfonds kopen of verkopen. Wanneer je iets koopt verdien je geld zodra de koers stijgt en wanneer je iets verkoopt verdien je geld als de koers daalt. Er zijn veel gevallen bekend van mensen die verslaafd raakten aan het doen van beleggingen en die hebben enorme vermogens verloren op deze manier. Beleggen vertoont dus veel overeenkomsten met gokken. En we raden je dus aan de Jellinek zelfhulp voor gokken te proberen.

De Jellinek online zelfhulp voor Gokken is gratis en duurt 6 weken. Je bepaalt voor jezelf aan het begin van het programma een doel (bijvoorbeeld stoppen of minderen). Het programma ondersteunt je vervolgens bij het houden aan jouw voornemens. Je maakt gedurende deze 6 weken verschillende inzicht gevende opdrachten, die je bijvoorbeeld meer zicht geven in jouw motieven om te gokken, de voordelen en de nadelen. Je gaat aan de slag met tips en alternatieven en kunt via het forum in contact komen met lotgenoten. Wekelijks ontvang je een overzicht van je resultaten. Je kunt op elk moment van de dag de opdrachten maken, wanneer het je uitkomt. Er zijn verder geen face-to-face afspraken. Het enige wat je nodig hebt is een internet connectie.

Om te beoordelen of de zelfhulp voor je geschikt is kun je ook onze zelftest doen. Je kunt het gratis programma starten, en ten alle tijden weer stoppen indien gewenst. 

* Wanneer er sprake is van grote schulden is de Jellinek Zelfhulp ontoereikend en raden wij je aan een andere vorm van hulp te zoeken. Je kunt hiervoor een gratis adviesgesprek aanvragen bij de Jellinek om samen te kijken naar de meest geschikte hulpvorm voor je.

Groet,
Team Zelfhulp

Feedback and Knowledge Base