Kan ik mijn programma verlengen?

Beste deelnemer,

Het is helaas niet mogelijk om langer door te gaan met het programma. Natuurlijk kun je wel blijven inloggen om je resultaten en opdrachten te bekijken of om het forum te bezoeken. Ook kun je badges verdienen door te blijven registreren. Vooral rondom feestdagen kan dit helpend zijn. Ook kun je jouw opdrachten raadplegen en bijschaven als je bijvoorbeeld een moeilijke situatie hebt meegemaakt, waarin je in de verleiding werd gebracht.

Wil je toch een nieuwe start maken en opnieuw aan de slag met de oefeningen, dan kan dat natuurlijk. Deelnemers aan Jellinek Online Zelfhulp kunnen zelf hun account opnieuw instellen en het programma opnieuw doorlopen. Je kunt dit doen terwijl je nog bezig bent met een programma of nadat je een programma heeft afgesloten.
  • Log in op je programma
  • Klik rechtsboven in het scherm bij je profielplaatje op 'Instellingen'
  • Klik onderaan je instellingen-pagina op de button 'Programma verwijderen' *
  • Hierna wordt je programma verwijderd en kun je een nieuw account aanmaken via: http://www.zelfhulpalcohol.nl/Portal
  • Je gaat nu naar de webpagina waar je opnieuw een account kunt starten, instellen en je beginstand, doel en startdatum kunt kiezen.
* Let op! Wanneer je je programma verwijderd, verwijder je al je huidige opdrachten, forum- en dagboekberichten en registraties. Wilt je teksten bewaren? Kopieer ze dan naar een Tekstbewerkingsprogramma (bijvoorbeeld Microsoft Word) en sla dit bestand op op je computer.

Team Zelfhulp

Feedback and Knowledge Base