Kan ik mijn programma verlengen?

Beste deelnemer,

Het is helaas niet mogelijk om langer door te gaan met het programma. Natuurlijk kun je wel blijven inloggen om je resultaten en opdrachten te bekijken of om het forum te bezoeken. Ook kun je badges verdienen door te blijven registreren. Vooral rondom feestdagen kan dit helpend zijn. Ook kun je jouw opdrachten raadplegen en bijschaven als je bijvoorbeeld een moeilijke situatie hebt meegemaakt, waarin je in de verleiding werd gebracht.

Wil je een nieuwe start maken en opnieuw aan de slag met de oefeningen, dan kan dat natuurlijk. Deelnemers aan Jellinek Online Zelfhulp kunnen zelf hun account opnieuw instellen en het programma opnieuw doorlopen. Je kunt dit doen terwijl je nog bezig bent met een programma of nadat je een programma heeft afgesloten.

Om opnieuw te beginnen:

• Log in op de zelfhulp
  • Klik rechtsboven op je profielplaatje en ga naar 'accountinstellingen'

• Scroll naar beneden en klik onder ‘mijn programma ’op ‘opnieuw beginnen’.

Let op! Wanneer je opnieuw begint, verwijder je al je huidige opdrachten, dagboekberichten en registraties. Wil je teksten bewaren? Kopieer ze dan naar een tekstbewerkingsprogramma (bijvoorbeeld Microsoft Word) en sla dit bestand op je computer. Forumberichten blijven wel bewaard.